Spiller for mange hender i startfasen

Feilen nye pokerspillere ofte gjør i begynnelsen er at de spiller på for mange hender, og dermed går de på for mange tap i en startfase.

Basis kunnskaper og vurdering av kort

Grunnen til dette kan være manglende basis kunnskaper, og det som først er viktig å lære, er hvilke hender du skal spille på og de du ikke skal spilles på. Det å vurdere kort er grunnleggende nødvendige kunnskaper i poker. Når du har fått inn det grunnleggende vil du raskt oppdage at du føler deg sikrere og tryggere ved pokerbordet.

Utnytte alle sider ved pokerspillet for å bli en bedre pokerspiller

Du vil videre oppdage at poker ikke bare dreier seg om gode og dårlige hender, det er også et spill med taktikk, psykologi, bløff, uforutsigbarhet, osv, samt gjøre de riktige tingene til riktig tid og sted: Og denne delen av poker kan du først utnytte fult ut når du har fått inn basis kunnskapene. Du vil etter hvert oppdage om du har talent til å kunne utnytte alle sider ved pokerspillet for å bli en bedre spiller. Denne pokerkalkulator kan kanskje hjelpe deg i gang.

Legge merke til spillemønster

Og etter noen timer spill på Internett, så vil du også oppdage at det er fult mulig å vurdere spillerne på lik linje med poker spill som ikke foregår på Internett. Bare det at på online spill ser du ikke personene, men du kan legge merke til spillemønster.