PartyPoker

PartyPoker har en rask og brukervennlig software og det er det største pokerrommet på Internett, PokerStars følger rett bak. Du kan spille på 10 Pokerbord samtidig. Turneringene er i likhet med PokerStars de mest populære og spilte turneringer på Internett. Det er høye premiepotter på de største turneringene, og du kan til og med kvalifisere deg til Party Poker Million turneringen som foregår på cruiseskip.

PartyPoker har eget lojalitetsprogram og du vil med sikkerhet finne det nivået du ønsker å spille på, f. Eks så lavt som $0,5-$1 og i forskjellige størrelser opp til $100-$200. Det Samme gjelder i turneringer hvor du vil få buy-in i forskjellige størrelser, alt etter hva du måtte ønske. De arrangerer også freerolls hvor det er gratis å delta

Lojalitetbonus og rankingsystem


Du samler opp poeng når du spiller. Poengene kan brukes i deres webshop, spesielle turneringer og av og til veksles inn i penger, sistnevnte er kun for gullmedlemmer siden PartyPoker.com har et rankingsystem på medlemskapet hvor man får flere fordeler jo høyere man er. Rekkefølgen er Blue, Silver og Gold.

Spillvalg


  • Texas Holdem (limit, nl, pl) (limit: $100-$200 ned til $0,5-$1, nl: $10-$20 ned til $0,1-$0,25)
  • Omaha (limit og nl)
  • 7-Card-Stud i High og Hi-Low (limit og nl).
  • Sit&Go turneringer spilles fra $200 buy-in og ned til $5 buy-in
  • Sit&Go step turneringer spilles fra $2000 og ned til $5 i tre forskjellige varianter